Over mij

Hier ventileer ik mijn gedachten, wellicht vindt iemand het boeiend.

Met Amsterdamse wortels geboren in Winterswijk, de eerste anderhalf jaar van mijn leven doorgebracht onder de kernkoppen in Erle (Nordrhein-Westfalen), opgegroeid in Deventer en na omzwervingen in het noorden en een woestijnperiode in een Sallands dorp veilig geland in Arnhem.

Ook mijn interesses en studies hebben me op uiteenlopende plaatsen gebracht. Maar politiek gezien ben ik bepaald geen zwerver: GroenLinks avant-la-lettre. Het is nooit meer iets anders geworden.

Voel je vrij om te reageren, maar ik lees eerst wel alles voor je reactie verschijnt. Ik ben helemaal voor vrije pers en vrijheid van meningsuiting, maar er zijn grenzen. Je taalfouten laat ik wel gewoon staan. Net als je mening zijn die volledig voor je eigen verantwoordelijkheid.


2 reacties

  1. Ellen Tebbe

    De vormgeving is goed en aantrekkelijk Irene! Wat die schorpioensteek betreft: als die niet tot de dood leidt -behandeld kan worden- dan blijft samenwerking mogelijk.
    Maar misschien is de realiteit nog erger dan ik denk…
    Trouwens: volgens mij moet het zijn: net als je mening zijn die volledig voor je eigen verantwoording. Of: je bent verantwoordelijk voor….groeten Elllen

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven